NederlandsEnglish
FollowRSSFacebookInstagram

Walk your talkCreativiteit als proces brengt plezier en maakt iets los. LazyLabel wil voor organisatiedoelen en op individuele basis een oplossing bieden voor de eigen creatieve input en de eigen stijl of huisstijl. De producten uit de productlijn worden als het ware getransformeerd en gepersonaliseerd naar de wensen van u als klant. Om vervolgens een sterke boodschap af te geven.

De loungecollectie in dit lookbook is uit passie voor eigenheid en liefde voor ambacht en vakmanschap ontstaan.  De producten zijn van een hoge standaard, doordacht gemaakt met wereldse stoffen. De maakmethodes voldoen aan People, Planet, Profit standaarden. We maken daarin mooie stappen met eco stoffen en katoen dat niet geverfd is en toch prachtig van kleur is.

Om nog directer onderdeel te zijn van ‘the making off’ en zelf betrokken te zijn bij de creatie van het dessin heb ik met kunstenaars/gastdocenten workshops ontwikkeld. Het betekent op gecontroleerde wijze in een inspirerende setting deze mooie kleding en lifestyle producten in textiel vormgeven. Designer in een dag zijn! Wie heeft dat kunnen dromen.
Het plezier in het proces en de creatieve samenwerking zullen een mooie indruk achterlaten. Van invloed zijn op de manier waarop de gemaakte producten worden gekoesterd en gewaardeerd.

Borrelen er bij het kijken nieuwe ideeën op? Alle ideeën zijn welkom.

Lazy Label - MyKimono-Art


Mannie Klijn Velderman
concept - creatie - productspecialist

Download


> MyKimono-Art LazyLabel lookbook


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.