NederlandsEnglish
FollowRSSFacebookInstagram

Lazy Label duurzame fashion en lifestyle producten | www.custommadegeschenk.nl/pandora/documenten/lazy_label_btob-nl.pdf

Creativiteit brengt plezier en maakt iets los. LazyLabel wil een oplossing bieden voor de eigen 'touch'.  Een huisjas, badjas, bedsloffen of slaapmaskers worden  voorzien van een prachtige print  naar de wensen van u als klant. Een badjas bijvoorbeeld, is al mogelijk vanaf 1 stuk. Om er uit te springen want met maatwerk maakt u alles optimaal zichtbaar.

De loungecollectie in dit lookbook is uit passie voor eigenheid en liefde voor ambacht en vakmanschap ontstaan.  De producten zijn van een hoge standaard, doordacht gemaakt met wereldse stoffen. De maakmethodes voldoen aan People, Planet, Profit standaarden. Een 100% natuurlijke, circulaire stof is het organic cotton colour textiel, prachtige zachte katoen welke niet geverfd hoeft te worden en toch prachtig van kleur is in roseebruin, zacht groen maar ook ecru.

Om nog directer onderdeel te zijn van ‘the making off’ en zelf betrokken te zijn bij de creatie van het dessin zijn workshops ontwikkeld. Op gecontroleerde wijze in een inspirerende setting maakt u een creatieve uiting. Met uw creatieve input maken we een ontwerp op basis van de collectie, mooie kleding en lifestyle producten in textiel. Ons motto is: Designer in een dag zijn! Wie heeft dat kunnen dromen.
Het plezier in het proces en de creatieve samenwerking zullen een mooie herinnering achterlaten. En van invloed zijn op de manier waarop de gemaakte producten worden gekoesterd en gewaardeerd.

Borrelen er bij het kijken nieuwe ideeën op? Alle ideeën zijn welkom. Neem vandaag nog actie, bel 0622236824.

Lazy Label - MyKimono-Art


Mannie Klijn Velderman
concept - creatie - productspecialist

Diverse producten zijn te bestellen in de shop van www.nextwayofliving.nl

Lookbook downloaden


> LazyLabel lookbook eco luxury loungewear & accessories

Member of  Clean&Unique.com - simplifying sustainability


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.