NederlandsEnglish
FollowRSSFacebookInstagram

LazyLabel duurzame fashion en lifestyle producten | www.custommadegeschenk.nl/pandora/documenten/lazy_label_btob-nl.pdf

LazyLabel biedt mogelijkheden voor de eigen 'touch'. Een huisjas, badjas, bedsloffen of slaapmasker wordt voorzien van een prachtige print naar wens. De afname van een badjas bijvoorbeeld, is al mogelijk vanaf 1 stuk. Altijd al gedroomd van een maatwerk kledingstuk of accessoire, samen maken we het onmogelijke mogelijk.

De LazyLabel loungecollectie is uit passie voor die eigenheid en liefde voor ambacht en vakmanschap ontstaan. De producten zijn van een hoge standaard, doordacht gemaakt met wereldse stoffen. De maakmethodes voldoen aan People, Planet, Profit standaarden. Een 100% natuurlijke, circulaire stof is het organic cotton colour textiel, prachtige zachte katoen welke niet geverfd hoeft te worden. De katoen is van nature prachtig van kleur in roseebruin, zachtgroen, maar ook ecru.

Om nog directer onderdeel te zijn van ‘the making off’, en zelf betrokken te zijn bij de creatie van het design, heeft LazyLabel workshops ontwikkeld. Op gecontroleerde wijze in een inspirerende setting maakt u een creatieve uiting. Met uw creatieve input maakt LazyLabel een ontwerp op basis van de collectie, mooie duurzame kleding en lifestyle producten in textiel. Ons motto is: Designer in een dag zijn! Wie heeft dat kunnen dromen.
Het plezier in het proces en de creatieve samenwerking zullen een mooie herinnering achterlaten. En van invloed zijn op de manier waarop de gemaakte producten worden gekoesterd en gewaardeerd.

Borrelen er bij het kijken nieuwe ideeën op? Alle ideeën zijn welkom. Neem vandaag nog actie, bel 0622236824.

Lazy Label - MyKimono-Art


Mannie Klijn Velderman
concept - creatie - productspecialist


Lookbook downloaden


> LazyLabel lookbook eco luxury loungewear & accessories

Member of  Clean&Unique.com - simplifying sustainability


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.