NederlandsEnglish
FollowRSSFacebookInstagram

Zijn we slapend rijk? Vertel uw verhaal via prints op textiel.


De Gouden Eeuw en Rembrandt hebben Nederland onbetaalbaar mooi erfgoed, cultuur en verhalen opgeleverd. Zijn we nu slapend rijk? Tijd om dit te testen vonden we. Verhalen, storytelling, mensen smullen ervan. Als voorbeeld ontwikkelde Lazy Label voor het Rembrandt jaar loungekleding. Met een schets van Rembrandt erin verwerkt.

 | Rembrandt jaarLazy Label is een jong bedrijf gebaseerd op 25 jaar ervaring in custom-made producties, zoals dit custom-made Rembrandt slaapmasker. We ontwikkelen textiellijnen op basis van uw idee, voorzien van foto, logo of andere materialen. Met als speerpunt lounge kleding en accessoires zoals badjassen, slaapsloffen en slaapmaskers, etuis, strandtassen en badlakens. Lees verder en ontdek onze actie.

 | Rembrandt jaarSlaapmasker met een verhaalKijkend naar het masker met de ‘Liggende Leeuw’ nodigen we u uit om even achterover te leunen en het verhaal van Rembrandt te laten bezinken. De ‘liggende leeuw’, een pentekening uit ca. 1650 van Rembrandt, inspireerde ons om een verhaal te vertellen van mensen, van moed en durf, van de moeder en de vader, de vriend of de vriendin, van sociale betrokkenheid. Een verhaal over waakzaamheid, van een oogje in het zeil houden maar ook van relaxen en luieren om daarna weer, zoals een leeuw met de manen los, te kunnen ‘shinen’. Glans uit de gouden eeuw straalt op ons af.

 | Rembrandt jaar


Ons custom-made textiel aanbod


Vertel ons wie u bent en wat uw wensen zijn en wij vertalen het naar een tastbaar product. Een product waar u blij van wordt. U stuurt ons uw idee, uw boodschap voorzien van een foto, een logo of andere materialen en wij maken het visueel. Wat wij van u vragen is om, tijdelijk* met 25% korting, het slaapmasker uit onze collectie te laten voorzien van dit idee.
*Aanbod geldig tot 1 oktober 2019. Prijslijst op aanvraag.

Rembrandt als sterk merk


Even een powernap nemen is goed voor ons, we worden productiever, er borrelen ideeën op. Neem de leeuw, die powernapt zomaar 20 uur in een dag. In deze schets van Rembrandt lijkt de leeuw te slapen maar zijn ene oog dat open is toont zijn waakzaamheid, de leeuw blijft altijd op zijn hoede.
Weerspiegelt dit misschien hoe u in het leven staat? Kijkt u dan nog een keer naar de pen- en penseeltekening van de liggende leeuw. Deze is, lijkt het, is door Rembrandt uit de losse pols getekend. Het is dan ook een schets. Opmerkelijk is dat hij zijn handtekening heeft geplaatst. Wetende dat dit de waarde verhoogd laat het ons zien met welke ‘kwaliteit’ we te maken hebben. Branding uit de Gouden Eeuw. Rembrandt als sterk merk en zichtbaarheid door een unieke eigen stijl.

Waarom Lazy Label?


Met 25 jaar ervaring in de creatieve markt, ervaring met productdesign en een groot hart voor productie begeleiding kunt u op ons vertrouwen. We hebben valkuilen in beeld en houden ons strak aan de deadline. Afspraak is afspraak, we rusten op z’n tijd maar blijven waakzaam en wakker. Met continue dat ‘oogje in het zeil’. Hebt u een verhaal op uw netvlies? Dan bent u slapend rijk. En wij zien er naar uit om het te verbeelden en uw merk te laten ‘shinen’ zoals de Gouden Eeuw.

Custom-made relatiegeschenk


Bent u ook op zoek naar zo’n mooi kwaliteitsgeschenk met een verhaal, zoals het custom-made slaapmasker met pentekening van Rembrandt? Of heeft u wellicht een heel ander relatiegeschenk idee? Wij helpen u met al uw textiel geschenken! Neem gerust contact met ons op.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.