NederlandsEnglish
FollowRSSFacebookInstagram

Winkelwagen

Totaal € 0,00
B.T.W. € 0,00
Te betalen € 0,00

EEN MONDKAPJE IN UW HUISSTIJL OF PERSOONLIJKE STIJL

Corona (COVID-19) Mondkapjes


Op dit moment heeft de wereld gezichtsbescherming nodig tegen COVID-19, oftewel Corona. Pandora Special Gifts maakt persoonlijke sets voor u, uw gezin, organisatie, of bedrijf. Klik op foto voor vele voorbeelden.

Set van 4 corona mondkapjes
Slechts enkele mondkapjes nodig? Of een mondkapje passend bij de (bedrijfs)kleding:
Sets van 4 stuks in 4 maten naar keuze. Stuur uw foto's of grafische designs. Daarbij mag het design/de opdruk van elk masker anders zijn.

Herbruikbaar Biokatoen masker met GOTS-OCC Guaranteed keurmerk
Dit is het bio katoen waar ook de LazyLabel ecru en bruin/rosee badjassen van gemaakt zijn. Huidvriendelijkheid staat voorop.

Verkrijgbaar in ademende stoffen
Deze 3-laags stoffen hebben een doorgestikt patroon aan de buitenzijde en dragen uitermate comfortabel. Met een design dat we samen ontwikkelen weet u zeker dat het past in uw stijl.

2-laags all-over geprinte sets van 10 stuks. In dezelfde maat en hetzelfde design. Verkrijgbaar in materiaal dat samengesteld is uit 2 lagen van verschillende duurzame circulaire stoffen. Binnenin ademende zachte katoen en anti-bacteriele stof voor de buitenzijde. Prachtige maskers waar u mee gezien wilt worden op stations en stadspleinen, beurzen en bars.

Voor promotionele acties en grote aantallen is er 1-laags anti-bacterieel microfiber, zowel met print als onbedrukt wit (momenteel sneller leverbaar).


Stuur ons uw logo of foto per e-mail, bel ons svp op 06 22236824 voor het e-mail adres. Wij maken een geheel vrijblijvend ontwerp.

Referenties


Carolienmc op insta: 'hier spreekt een tevreden klant. Het was een aangenaam proces om tot keuze van mijn pakket van 4 te komen. De onwennigheid rond de keuzes voor deze nieuwe kledij werd vooral door de klantgerichtheid van Mannie weg genomen'.
EKastelic: 'ze zijn echt heel mooi geworden!'

Ook maken wij lounge wear. Badjassen, slaapmaskers en slaapsloffen met uw foto of design erin verwerkt.
#deventer #zwolle #raalte #overijssel


Overzicht categorieën> Prijslijst downloaden


Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Technische specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.