NederlandsEnglish
FollowRSSFacebookInstagram

Ore Design


Handmade Kitchen Happiness

 |  Ore Design
Ore Design ontwikkelt keukengereedschappen, deels met de hand vervaardigd, deels laser gesneden. Waar mogelijk in samenwerking met Siza, werkplaats voor mensen met een beperking.

The Ore Nutcracker® en The Ore Opener®Passie voor goed gereedschap en voedsel en een zoektocht naar de ultieme notenkraker brachten Frans Kortenhorst op het idee voor The Ore Nutcracker®.  Voor de meeste notenkrakers is veel kracht nodig om een noot te kraken. Niet alleen de schaal, ook de noot zelf gaat daarbij vaak kapot. Voor dit probleem is een oplossing gevonden. De belofte is: ervaar de hele noot.
Met een natuurproduct zoals noten is er altijd een kans op verrassingen maar het feit staat; deze notenkraker doet het verrassend goed. De notenkraker kraakt zelfs de hardste en lastigste noot.  
The Ore Opener® is een design van Mannie Klijn Velderman, bedoeld voor het openen van kroonkurken maar ook geschikt voor de meeste deksels van conservenpotten, zoals jams en groentenpotten.

Op www.oredesign.nl  zijn videofilmpjes van het maakproces en het kraakproces te zien.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.