NederlandsEnglish
FollowRSSFacebookInstagram

Ore Design


Handmade Kitchen Happiness

 |  Ore Design

 |  Ore Design
Ore Design ontwikkelt keukengereedschappen, deels met de hand vervaardigd, deels industrieel. Industrial Handmade. Bij voorkeur en waar mogelijk werken we locaal samen en sociaal gericht. Ons mantra is Handmade Kitchen Happiness.

Ore Design keukentoolsThe Ore Nutcracker®
Passie voor goed gereedschap en voedsel en een zoektocht naar de ultieme notenkraker brachten Frans Kortenhorst op het idee voor The Ore Nutcracker®.  Voor de meeste notenkrakers is veel kracht nodig om een noot te kraken. Niet alleen de schaal, ook de noot zelf gaat daarbij vaak kapot. Voor dit probleem is een oplossing gevonden. De belofte is: ervaar de hele noot.

The Ore Opener®
Een design van Mannie Klijn Velderman, bedoeld voor het openen van kroonkurken maar ook geschikt voor de meeste deksels van conservenpotten, zoals jams en groentepotten.

The Ore Cheeser®
Dit kaasmes is ontworpen met een los scharnierend mes. Het mes maakt een neerwaartse beweging en snijdt zo de korst veilig van de kaas. Het is vaak moeilijk het laatste stukje kaas van korst te ontdoen. Dit probleem is met dit mes verholpen.
Door het mes om te keren en in de andere gleuf op de houder te plaatsen snijdt men blokjes of reepjes kaas.
Geïnteresseerd? We ontvangen u graag in de werkplaats in Heeten. Bel ons op 0622236824.

Op www.oredesign.nl  zijn videofilmpjes van het maakproces en het kraakproces te zien.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.